5η Αγωνιστική

2011-10-08 20:18

 Στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας παρέμεινε μόνος του ο Εθνικός Καρδίτσας μετά και την 5η συνεχόμενη νίκη του χάνοντας όμως το μηδέν παθητικό για την εστία του. 


Γενικά τα φαβορί επικράτησαν στην αγωνιστική και αν κάτι ξεχώρισε ήταν η ήττα του Διγενή στο Μακρυχώρι με τους φιλοξενούμενους να "πληρώνουν" την κούραση από το κύπελλο στα μέσα της εβδομάδας απέναντι στην Α.Ε. Μουζακίου

Συνολικά 38 γκολ σε 9 παιχνίδια σημειώθηκαν με τον απολογισμό να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στα 8 από τα 9 παιχνίδια συνολικά και μόνο η Πασχαλίτσα να καταφέρνει να "δραπετεύσει" από τα Σέλλανα

Τα συνοπτικά αποτελέσματα των αγώνων της Α' Ερασιτεχνικής "Θαλάσσιος Κόσμος":

Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Σ. Διγενής 2-0
Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας - Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης 3-1
Α.Ε. Καρποχωρίου - Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου 4-2
Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Σ. Ενιππέας 3-2
Α.Ε. Λεονταρίου - Α.Σ. Ήφαιστος 3-1
Α.Ο. Σελλάνων - Α.Ε. Πασχαλίτσας 0-1
Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων 3-1
Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Α.Ο. Αγναντερού 4-2
Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού 5-1

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Σ. Διγενής 2-0 (ημ 1-0) 

Τη δεύτερη στη σειρά νίκη πήρε ο Απόλλωνας που βελτιώνει σιγά – σιγά και τη βαθμολογική του θέση. Και τα δύο γκολ ο Ζευγαράς ένα σε κάθε ημίχρονο. 

Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Σ. Ενιππέας 3-2 (ημ 0-0) 

Συνεχίζουν να οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι, ενώ το αξιοσημείωτο είναι τα πρώτα γκολ που δέχτηκαν στο πρωτάθλημα. Οι Οικονόμου, Τσίλιας, Μπαντής τα γκολ των νικητών ενώ για την ομάδας της Ιτέας σκόραραν οι Ραμαντάνης και Βάιος Τασιούλης

Α.Ο. Σελλάνων - Α.Ε. Πασχαλίτσας 0-1 (ημ 0-0) 

Σπουδαίο τρίποντο για την Πασχαλίτσα μέσα σε μια δύσκολη έδρας και μαζί με τον Πάμισσο είναι πάντα στο κυνήγι του Εθνικού.  Η ομάδα του Γιάννη Ποντίκα άνοιξε το σκορ στο 70΄με τον Παπαδημητρίουκαι κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος το νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Α.Ο. Αγναντερού 4-2 (ημ 2-1) 

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Σοφαδίτικη ομάδα που ευελπιστεί σε μια καλύτερη συνέχεια. Τα γκολ των νικητών οι Κυριάκης (2), Μελισσός, Χριστόπουλος και για το Αγναντερό οι Μπανάσιος και Μαυρομμάτης

Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας - Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης 3-1 (ημ 2-0) 

Σημαντικό τρίποντο και για τους ερυθρόλευκους της Φαναρίου που ψάχνουν να βρουν μια σταθερότητα στην απόδοση τους. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσιγαρίδα στο 4΄και Στεργιούλη στο 31΄για να μειώσουν οι κιτρινόμαυροι στο 74΄ με τονΠαπαδημητρίου, για να κάνει το 3-1 στο 81΄ο Φώτας. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 λόγωαποβολής του Χάρη και οι φιλοξενούμενοι με 9 λόγω αποβολής των  Δήμου και Κουκουμτζή

Α.Ε. Λεονταρίου - Α.Σ. Ήφαιστος 3-1(ημ 2-0) 

Τρίποντο για την ομάδα του Κώστα Γκαβογιάννη κάτι που είχε να συμβεί από τη 1η αγωνιστική. ΟιΚαλλιακούδας, Καρατζόγκου και Χαρβαλιάς(πεν) τα γκολ των νικητών,  ο Κολοκοτρώνης για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. 

Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων 3-1(ημ 1-1) 

Η Σοφαδίτικη ομάδα αιφνιδίασε στις αρχές του αγώνα, αλλά η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του Δημήτρη Τσιτσιπά που ενώ αρχικά ισοφάρισε με τον Παπαμαργαρίτη στο 24΄έκανε το 2-1 με τον Παπαδόπουλοστο 57΄, το 3-1 πάλι με τον Παπαμαργαρίτη στο 67΄. 

Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού 5-1(ημ 2-0) 

Όπως δείχνει και το τελικό σκορ οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα και πήραν τη νίκη ανεβαίνοντας παράλληλα στη 4η θέση της βαθμολογίας. Οι Κουμουρία, Μανώλης, Μανασής, Τάντος και Γώγουλος τα γκολ για την ομάδα του Σάκη Παλάντζα ο Μαυριάς για το Γεωργικό. 

Α.Ε. Καρποχωρίου - Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου 4-2 (ημ 1-0) 

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα το Καρποχώρι μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Δόξα Μασχολουρίου νικώντας στην έδρα του τη Δόξα Παλιουρίου. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οιΜαλλιαρός(3), Χανής και για τη Δόξα οι Αδαμόπουλος και το άλλο αυτογκολ.


Εμβόλιμη αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα για την Α' Ερασιτεχνική και συγκεκριμένα για την 6η αγωνιστική  με την Πασχαλίτσα να φιλοξενεί τον Αστέρα Καρδίτσας και τον Εθνικό τον Απόλλων Μακρυχωρίου στα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. 

Αναλυτικά οι αγώνες που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 16:00:

Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας
Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων - Α.Ε. Καρποχωρίου
Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου
Α.Ο. Αγναντερού - Α.Ε. Λεονταρίου
Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού - Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου
Α.Σ. Διγενής - Α.Ο. Σελλάνων
Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης - Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών
Α.Σ. Ενιππέας - Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων
Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου

Πηγή:www.karditsalive.net