28η Αγωνιστικη Σαββατο,12/3/2011

2011-03-12 21:15

Αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά στην Α' ερασιτεχνική και άνοδο στην Δ' Εθνική έκανε σήμερα ο Ταυρωπός με την νίκη του επί του Ηρακλή Σοφάδων και παράλληλα με τις βαθμολογικές απώλειες του Μαυρομματίου και του Εθνικού Καρδίτσας.

 

Ο μεν Καραϊσκάκης Μαυρομματίου δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα στην έδρα του Α.Ο.Κ. Πάμισου και έτσι έμεινε στην "λευκή" ισοπαλία ενώ ο Εθνικός Καρδίτσας είχε ανέλπιστη απώλεια βαθμών από τα Σέλλανα που ωστόσο είχαν αυξημένο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού παίζουν για την κατηγορία.

Η Πασχαλίτσα ωστόσο κατάφερε να υποτάξει την Δόξα Μασχολουρίου και να παραμείνει στην ίδια βαθμολογική απόσταση με τον πρωτοπόρο ενώ και οι δύο ομάδες έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Σε ότι αφορά την ουρά της βαθμολογίας ο Αστέρας Καρδίτσας "πλήρωσε" τις απώλειες παικτών λόγω τιμωρίας και έχασε από το Αγναντερό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα ο Άρης Φίλιας δεν κατάφερνε να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Νεφέλης Καλλιθήρου και απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς για την επίτευξη της σωτηρίας. Αντίθετα ο Διγενής πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ήφαίστου και βελτίωσε τις πιθανότητες παραμονής του.

Τα αποτελέσματα συνοπτικά για την 28η αγωνιστική:

Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ε. Καρποχωρίου 1 - 1
Α.Σ. Άρης Φίλιας - Α.Σ.Νεφέλη Καλλιθήρου 1 - 1
Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας - Α.Ο. Αγναντερού 0 - 1
Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 0 - 0
Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Ο. Σελλάνων 1 - 1
Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου 2 - 0
Α.Ο. Μυρίνης - Α.Σ. Ενιππέας 3 - 1
Α.Ε. Λεονταρίου - Ο.Φ. Φωτ. Αστήρ Μαγουλίτσας 10 - 0
Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Α.Ο. Ταυρωπός 0 - 1
Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ. Διγενής 1 - 2

Τα αποτελέσματα αναλυτικά για την 28η αγωνιστική:

Α.Ε. Λεονταρίου - Ο.Φ. Φωτ. Αστήρ Μαγουλίτσας 10 - 0 (ημ 4-0)
Δεν αντέχει σε κριτική η συγκεκριμένη αναμέτρηση απλά για την ιστορία να πούμε τους σκόρερ που ήταν οι Παπαευαγγέλου(3), Παρθένης(2), Τσιώλης(2), Αρσενίδης, Χαρβαλιάς και Καπερώνης. Το αξιοσημείωτο το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Παπαευαγγέλου στα 7 δευτερόλεπτα.

Α.Ο. Μυρίνης - Α.Σ. Ενιππέας 3 - 1(ημ 2-1)
Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Γιώργου Πανταζή που ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Οι Γκατζής Π. και Τ. Φαλιάγκας ήταν οι σκόρερ των νικητών, ο Ανδρεάδης για τους φιλοξενούμενους.

Α.Ε Πασχαλίτσα – Δόξα Μασχολουρίου2-0 (ημ 1-0)

Τους 3 βαθμούς πήραν οι γηπεδούχοι χάρης σε γκολ των Παπαδημητρούλα στο 15΄και Τσακμακίδη στο 90΄.

Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Ο. Σελλάνων 1 - 1 (ημ 0-0)

Απώλεια βαθμών για τους κυανόλευκους που μάλιστα ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά τα Σέλλανα με γκολ του Οικονόμου. Για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει το σκορ ο Ακρίβος.

Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 0 - 0
Δεν ανέδειξε τελικά νικητή ο αγώνας των Καλογριανών σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι φρενάρισαν στο δρόμο για την άνοδο. Πάντως ο Τσίλιας στο 66΄ θα μπορούσε να ανοίξουν σκορ αλλά η κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι, ενώ από το 72΄ο Πάμισσος αγωνιζόταν με 10 λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου.

Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας - Α.Ο. Αγναντερού 0 - 1
(0-0)
Φαίνεται ότι ο ερχομός του Σάκη Σώκλα στο Αγναντερό έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα που χθες πήραν μια ακόμη σημαντική νίκη αυτή τη φορά στη Φαναρίου από τον Αστέρα χάρη σε γκολ του Σακκά στο 47΄.

Α.Σ. Άρης Φίλιας - Α.Σ.Νεφέλη Καλλιθήρου 1 - 1(ημ 1-0)
Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ από το ημίχρονο με γκολ του Καρατζόγλου, η ομάδα του Άρη δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στη Νεφέλη που ισοφάρισε στην επανάληψη με τον Βαγγελάκο.

Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ε. Καρποχωρίου 1 - 1 (ημ 1-1)
Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ οι δυο αντίπαλοι με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Καρακαξά Β. στο 37΄και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Κακαΐτσα στο 37'.

Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Α.Ο. Ταυρωπός 0 - 1 (ημ 0-1)

Ο Τσαντούλας ήταν αυτός που έδωσε τη μεγάλη νίκη στους πορτοκαλί που με ένα αγώνα λιγότερο έμειναν μόνοι τους στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο τερματοφύλακας του Ταυρωπού λοιπόν απέκρουσε το πέναλτι του Χριστόπουλου στο 89΄ και έτσι με το γκολ του Δανιήλ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη πέρασε από μια δύσκολη έδρα, με τον Ηρακλή πάντως να έχει και δύο δοκάρια.

Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ. Διγενής 1 - 2 (ημ 0-1)

Και ο Διγενής πέρασε από τη Κρύα Βρύση με ένα σπουδαίο διπλό χάρη σε γκολ των Ζάρρα και Ξηντάρα, ενώ για τον Ήφαιστο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λιακόπουλος.



Ευκαιρία να ανοίξει ακόμα πιο πολύ την διαφορά θα έχει ο Ταυρωπός την ερχόμενη αγωνιστική (29η) αγωνιζόμενος στο γήπεδό του με την ομάδα του Άρη Φίλιας που όμως παλεύει για την παραμονή της. Αντίθετα Πασχαλίτσα και Μαυρομμάτι έχουν δύσκολο παιχνίδι μεταξύ τους στην έδρα του Καραϊσκάκη ενώ ο Εθνικός Καρδίτσας αγωνίζεται στην έδρα του Αγναντερού που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στιε επικίνδυνες θέσεις κρίσιμο παιχνίδι γίνεται ανάμεσα σε Σέλλανα και Μυρίνη ενώ δύσκολα παιχνίδια περιμένουν και τους Διγενή απέναντι σε Ηρακλή Σοφάδων και Αστέρα Καρδίτσας στο Καρποχώρι.

Ο.Φ. Φωτ. Αστήρ Μαγουλίτσας - Α.Σ. Ενιππέας
Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου - Α.Ε. Λεονταρίου
Α.Σ. Διγενής - Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων
Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου
Α.Ο. Ταυρωπός - Α.Σ. Άρης Φίλιας
Α.Ε. Καρποχωρίου - Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας
Α.Σ.Νεφέλη Καλλιθήρου - Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών
Α.Ο. Αγναντερού - Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας
Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Α.Ε. Πασχαλίτσας
Α.Ο. Σελλάνων - Α.Ο. Μυρίνης

*Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 (στις 15:30) γίνονται τα δύο από τα τρία παιχνίδια που είναι σε εκκρεμότητα.

Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών (Μαλλιώρας - Κυρίτσης - Καλόγηρος)
Α.Ο. Αγναντερού - Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου (Βαφειάδης - Διπλάρης - Μπάτζιος)

 Πηγή: www.karditsalive.net