6η Αγωνιστική

2011-10-11 23:14

 

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε το απόγευμα της Τρίτης για τη Α' Ερασιτεχνική Καρδίτσας με τις εκπλήξεις να είναι σημαντικές και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν σημαντικές νίκες που έφεραν ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Έτσι ο μέχρι σήμερα πρώτος βαθμολογικά Εθνικός Καρδίτσας ηττήθηκε από τονΑπόλλων Μακρυχωρίου ενώ και η Πασχαλίτσα ηττήθηκε εντός έδρας από τονΑστέρα Καρδίτσας που ανέβασε για τα καλά "στροφές". Ήττα και για τον Διγενή από τα Σέλλανα ενώ ο Α.Ο.Κ. Πάμισος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής με την νίκη του στην Μητρόπολη αλλά και το Μαυρομμάτι που πέρασε από τον Ήφαιστο.

Τα συνοπτικά αποτελέσματα των αγώνων για την 6η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας "Θαλάσσιος Κόσμος":

Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας 0-1
Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων - Α.Ε. Καρποχωρίου 3-3
Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου 1-3
Α.Ο. Αγναντερού - Α.Ε. Λεονταρίου 1-4
Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού - Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου 3-2
Α.Σ. Διγενής - Α.Ο. Σελλάνων 1-2
Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης - Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών 1-2
Α.Σ. Ενιππέας - Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων 0-0
Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 0-2

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας - Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου 1-3 (ημ 0-1) 

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Απόλλωνα που πέρασε από την έδρα του Εθνικού φιλοδωρώντας με 3 γκολ τους κυανόλευκους βάζοντας φωτιά στη κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Αρβανιτάκου σκόραρε με τους Σταύρου, Κοτρώτσιο και Αργυρόπουλο Β, για να μειώσει ο Εθνικός στο τέλος 

Α.Σ. Διγενής - Α.Ο. Σελλάνων 1-2(ημ 0-1) 

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Προαστίου που ρεφάρισε από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Πασχαλίτσα. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μιχαλός και Στάμος και για τους γηπεδούχους ο Αδάμος Π., ενώ είχαμε και δύο αποβολές ο Αδάμος Π. για τους γηπεδούχους και οΚοντός για τα Σέλλανα.                             

Α.Σ. Ενιππέας - Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας της Ιτέας με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.                         

Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας 0-1 (ημ 0-0) 

Το μεγάλο μπαμ της αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους του Αστέρα να παίρνουν τη μεγάλη νίκη με γκολ του Φώτα στο 63΄παγώνοντας παράλληλα το γήπεδο της Πασχαλίτσας κόβοντας το δρόμο στους γηπεδούχους προς τη κορυφή. 

Α.Ο. Αγναντερού - Α.Ε. Λεονταρίου 1-4 (ημ 0-2) 

Τον πρώτο λόγο είχε η ομάδα του Κώστα Γκαβογιάννη στην αναμέτρηση και πέρασε με νίκη από την έδρα του Αγναντερού. Στο 15΄αυτογκολ, στο 25΄ο Χαρβαλιάς, στο 55΄και στο 62΄οΑναγνωστόπουλος, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Γιαννόπουλος

Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης - Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών 1-2 (ημ 0-1) 

Και να που ο Πάμισσος πέρασε στη κορυφή της βαθμολογίας μετά τα σημερινά αποτελέσματα και την εκτός έδρας νίκη του στη Μητρόπολη. Ο Παπαμαργαρίτης στο 29΄άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει οΜερεντίτης στο 49' και να δώσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους ο Παπαδόπουλος στο 79΄. Οι δυο ομάδες τελείωσαν με 10 λόγω αποβολής του Καϊνανά για τον Πάμισσο και του Παπαδούλη για τη Δόξα στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Α.Σ. Ήφαιστος - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 0-2(ημ 0-1) 

Ακόμη μία νίκη για τον Καραϊσκάκη σε μια δύσκολη έδρα με γκολ των Μανασή και Μανώλη που τον έφεραν στη 3η θέση της βαθμολογιας. 

Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων - Α.Ε. Καρποχωρίου 3-3 (ημ 0-0) 

Χορταστικό το δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν 6 γκολ και τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Τα γκολ της Μαυραϊκής οι Μπαντής Π, Πολύζος, Μπαντής Χρ, και για το Καρποχώρι οι Μαλλιαρός(2) και Ζάγγος

Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού - Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου 3-2 (ημ 1-2) 

Δεν μπόρεσε να κρατήσει την πρωτοπορία υπέρ του η ομάδα της Δόξας και τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη. Τα γκολ των νικητών οι Χρηστάκης, Φούκης, Ρόβας και για τους φιλοξενούμενους οιΚοτζαμάνης, Θεοδωράκος.


Τα παιχνίδια ΑΟΚ Πάμισος - Πασχαλίτσα, Ηρακλής Σοφάδων - Εθνικός και Αστέρας - Διγενής είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 7η αγωνιστική το Σάββατο 15/10 στις 16:00: 

Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Ε. Πασχαλίτσας
Α.Σ. Ατρόμητος Γεωργικού - Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων
Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας
Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Α.Ο. Αγναντερού
Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ο. Σελλάνων
Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας - Α.Σ. Διγενής
Α.Ε. Καρποχωρίου - Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης
Α.Ε. Λεονταρίου - Α.Σ. Ενιππέας
Α.Ο. Δόξα Παλιουρίου - Α.Σ. Ήφαιστος